Verhuizingsproblemen en aanpassing website

Het valt niet mee om de website verhuisd te krijgen. KPN houdt op met zijn websitehostig. Sinds begin september zijn uren en dagen aan de telefoon doorgebracht om de website gehost te krijgen bij XS4all en daarheen te verhuizen. In de tussentijd is de bestaande website opgeschoond, enigszins gerestyled en hier en daar aangepast of aangevuld met nieuwe informatie. Het deel over de Hof te Vaarwerk verdwijnt van de site en krijgt t.z.t. een eigen website: www.hoftevaarwerk.nl.
De website wordt aangevuld met nieuwe pagina’s over de Berkellandse Berkelbruggen in 1845, kaarten van de stad Borculo en een pagina ter inleiding op een nieuw deel over de Borculose kerkgeschiedenis. De pagina’s met links naar genealogische websites en historische kringen zijn verwijderd. De belangrijkste links worden op de startpagina weergegeven, terwijl specifieke links en literatuur voortaan bij het desbetreffende thema opgenomen zullen worden. Het is te hopen dat het eind oktober lukt om de vernieuwde website online te krijgen.